maandag 23 maart 2009

puzzelende kikkers, staartjes en roze glitterschoenen


Sarah herontdekt het puzzelen, in het bijzonder de toren van Janbibejan die ze van tante Hilde kreeg een hele tijd geleden (en die lang te moeilijk was)

Sarah werkte een weekje rond 'de kikker' op school, en dat was natuurlijk te merken aan wat ze mee naar huis bracht - deze week en de volgende gaan over eieren en kippen, naar Pasen toe dus...

Sarah wil heel graag een echt meisje zijn, en net zoals mama een staartje hebben - dus het frou'ke werd alleen bijgeknipt en de rest enkel puntjes eraf, en ja hoor, voor 't eerst kon ze met een echt staartje naar de klas (haar haartjes zijn pas laat beginnen lang worden, en met de krulletjes was een staartje overbodig, maar nu mag het af en toe zo meisjesachtig dus...)

en dan is er de mama-zwakte...
NOOIT zou mama ROZE schoenen kopen! NOOIT zou mama GLITTERschoenen kopen!!!!
dus vorig weekend werden er... ROZE GLITTERschoenen gekocht! :)
van Strawberry Shortcake dan nog - en dàt probeert Sarah al dagenlang uit te spreken, maar haar tong raakt altijd in de knoop LOL

1 opmerking:

Tucana's Dream zei

Haha! T. heeft sindskort ook strawberry shortcake ontdekt (in de vorm van onderbroekjes), sindsdien is dat hier enorm populair :) op dezelfde hoop als mega mindy en de prinsessen met Belle op kop.
A. houdt het gelukkig bij Dora en Plop.
Zelfs P. heeft al haar favorieten: de Jellabies, LOL!
Ik vind dat echt grappig hoe die kindjes op al die dingen reageren.

Hier 3 langharige kindjes waarvan de jongste vandaag haar eerste palmboom bovenop haar hoofd heeft staan en de 2 oudste niet liever hebben dan dat je hun haar met verschillen rekkertjes en speldjes en noem maar op 'versiert'.

En roze schoenen trek ik mij niet aan, maar glitterschoenen komen hier niet binnen!!! :o :o :o (allez ja, dat heb ik ooit ook van roze schoenen gezegd, haha!)