zondag 10 mei 2009

date mét chaperons

bijna een weekje geleden was Het Lief jarig, en toevallig stond er nog 'kermis' in het dorp (in ons dorp betekent dit 1 paardemolen, 1 viskraam, 1 ballenkraam en 1 friet-/smoutebollenkot) - de papa van Het Lief nodigde onze dochter uit voor een date met zijn zoon, en zowel Sarah als haar hartje maakte een sprongetje!

4 en 5 jaar, dus een chaperon leek toch wel een goed idee - 2 papa's gingen naar de kermis met respectievelijk zoon en dochter :)

hand in hand wandelde het verliefde koppeltje naar het dorpscentrum, en samen maakten ze 3 ritjes op de paardemolen: allemaal 'stoere' ritjes, het was tenslotte zijn verjaardag, op de koersfiets en in de tank en in de brandweerwagen - een heuse redding door de brandweerman was ongetwijfeld een herinnering voor het leven LOL


Sarah's papa tracteerde op zijn beurt dan met 'eendjes vissen', terwijl Het Lief er een heus piratenschip aan overhield, bracht Sarah natuurlijk iets ROZE mee naar huis!


handig toch, zo dicht bij je liefje wonen! en ook al zien ze mekaar elke dag in de klas, ook hun thuis-tijd willen ze samen doorbrengen - schoon hè, de Liefde! :)

2 opmerkingen:

Isis zei

Schattig !

Miriam zei

Zó lief!

Groetjes,
Miriam