zaterdag 20 juni 2009

nog eens een Fee-shot


oh ja, Fee voelt zich al helemaal thuis hier bij ons drietjes!

zo zalig om zien hoe ze 's avonds ligt te slapen als een engeltje, en overdag rondsjeest als een grote deugniet...


Sarah en Fee dansend door de kamer :-)als Sarah naar school is, voor de middag als het zonnetje aan de voorste venster staat, haalt Fee wat schade in én is ze de zonneklopper, voor dat mooie bruine kleurtje - zou ze zwart-wit nu al beu zijn?het gevecht met de roze donderbroek van Sarah :p

bij deze pleit ik ONSCHULDIG op de aanklacht van het bevestigen van de donderbroek aan het arme poezenlijfje!

('t was trouwens een propere, want ik was net bezig met de propere was op te plooien en mevrouw liet me niet gerust, pure zelfverdediging dus, moest de 'onschuldig' niet aangenomen worden door de jury)het 'snuggle blankie' dat ik breide is ondertussen ook volop in gebruik genomen, en ligt in het mandje aan de straatkant - zo kan Fee rusten + zonnekloppen + buren in 't oog houden!af en toe moet er geposeerd worden, al is het maar om in vorm te blijven! kopje scheefhouden lukt al aardig, niet?en vandaag was een spannende dag!

zo ging Fee buiten, en vocht ze tegen de wind, het bewegende gras, spinnewebben onder speeltuigen, zoemende bijen en vooral haar eigen staart (die trouwens 3x zo dik was, want mevrouw had haar egelstekels opgezet, een held is ze écht niet buiten haar veilige domein (aka onze living)

éindelijk toestemming gekregen om een thermostatische kraan en douche in het bad te plaatsen, wat ventje vandaag ook deed, en dus gingen we met ons drietjes de douche uittesten! PEUP! we waren vergeten om de 4de uit te nodigen,dus deed Fee een party-crash!

eerst kwam ze op de rand van het bad zitten kijken naar die douchende mensen, toen... ZWIEPPP!!!!!
Fee schoof het bad in, waar Sarah in 't water zat te spelen (stop erin dus), en werd bij deze gedoopt!
ze vond het niet eens érg!!!!! echt niet te doen, dat scharminkel! een andere kat zou hysterisch geworden zijn, maar ons Fee... die genoot van het water, liet zich daarna rustig afdrogen en coifferen, en wou er al meteen opnieuw inspringen :-)algauw was ze weer klaar voor de aanval! op benen, bewegende handen,...
tot zover deze Fee-fix van de dag :-)

5 opmerkingen:

Cristina zei

Aaawwwww. I think I am going to melt of cuteness! Thanks for my fix!

Sabrina zei

Vroeger ook zo een kat gehad die ervan hield om in bad te gaan. Die op rand kwam zitten tot hij helemaal nat was.
Echt schattig !!

Rita zei

Wat is dat toch een lieverdje !
Rita

Isis zei

Tof beestje, daar ga je nog veel plezier aan beleven !

Marleen zei

Grinnik, die had ik vroeger ook 2, die douchen en badderen geweldig vonden....ik vergeet die schreeuw van DH nooit meer, toen we net samenwoonden en de katten gezellig bij hem onder de douche sprongen :-)