dinsdag 29 september 2009

Fee & Sarah's Grote Avonturen


als mama niet kan breien, kunnen de breinaalden wel voor andere dingen dienen: het opjagen van Fee - Sarah 'zoeft' de priem van de ene kant van de zetel naar de andere, en Fee 'crosst' erachteraan als een zot kieken!een kraan opendraaien zonder Fee erbij? dat had je gedacht! soms gaat ze gewoon in de wasbak zitten wachten op water :-)Fee is ook uitstekend in 'verstoppertje spelen'! haar favoriete plekje is in het onopgemaakte grote bed, tussen de lagen donsdeken...op het hoekje van dit kastje zit Fee geduldig te wachten tot wij gedaan hebben met eten en tot zij een klein hapje van iets krijgt achteraf...vandaag was het weer tijd voor een Kamp! papa maakt dan een klein holletje voor Sarah tussen kussens en dekens, waar ze kan verdwijnen in haar wereld van fantasie...
en Fee speelt natuurlijk mee!hierna volgde een héél close-up foto van Fee's vacht en smoeleke, want ze zag plots het koordje van mijn fototoestel :-)

3 opmerkingen:

spruiten-en-putkikkers zei

Wat een ontzettend maffe kat!

An zei

LOL dat bed! Zo vind ik er hier ook soms ene. Wilt ge 's avonds tussen uw lakens glijden en dan is daar opeens een poot,... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGH AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGH !!!!!!!!!

pfwiew, het is de kat maar. :-)

sipusa zei

LOL
Fee's got the same look in her eyes as your daughter:-D
They must be growing up in a nice environment, they both seems relaxed and curious on life!