dinsdag 17 november 2009

Een échte prinses met koninklijke (groot)ouders!

Wat is er hatelijker dan dat je je huissleutel verloren/vergeten bent? Beetje genant als je voor de poort van je kasteel staat...Woensdag 11 november. Een vrije dag voor Sarah en papa, en omdat iedereen het ziek-zijn en thuiszitten zo beu was, stapten we in de auto richting Sint-Pieters-Rode. Ook mijn ouders reden mee omdat die zo'n uitstapje altijd wel zien zitten, én de rolstoel ging mee voor mama die eigenlijk feitelijk platte rust voorgeschreven had gekregen.
Onze prinses wilde wel eens een écht kasteel zien! Spijtig genoeg was dat gesloten voor die feestdag (en de logica daarvan ontging ons eigenlijk wel), maar een heerlijke wandeling rond de slotgracht was evengoed de moeite waard. Wat een mooie en magische plek...Na enkele gezinsfoto's voor ons stulpje was het tijd om even op te warmen bij een warme chocomelk, en dat deed deugd op zo'n koude herfstdag.Mijn ouders en ventje en dochter en ik genoten van het kleine uitje, want meer moet dat niet zijn... Heel even vergaten we de zorgen en vieze beestjes en pijn en donkere gedachten...
En onze prinses voelde zich helemaal thuis op dit magische plekje waar ze nog lang kan van dromen!


6 opmerkingen:

Isis zei

Kasteel van Horst ? Mooi ! Daar wil ik ook wel wonen...

Tucana's Dream zei

En trots dat ze op haar schoenen is, ons Nele'ke! Ze MOETEN er altijd een keertje bijstaan op de foto's! :P

Knappe foto's voor de rest, lijkt mij een fantastisch domein om eens rond te wandelen.

Lizet zei

Prinses Sarah. Koninklijk in haar hele houding. Prachtige foto's Nele, het geheel ziet eruit als de moeite waard om een dagje aan te spenderen. Jammer dat je er niet in mocht inderdaad.

sipusa zei

Looks like you have had a nice walk. And what a castle! Is it nearby? Sarah looks so cute and pretty like she use to, your little princess:-D

spruiten-en-putkikkers zei

Jammer inderdaad dat je er niet in mocht. ' t Is echt de moeite, zeker als je de audio-gids vertaalt naar de leefwereld van je kinderen.
Heb je die boom gezien aan het begin van het kasteel: een boom, helemaal uitgehold door een blikseminslag jaren geleden, maar nog steeds levend en wel. Wonderlijk!

Anoniem zei

Roepen de puberteitsjaren op van Reporter 17 . Heerlijke tijd , heerlijk plekje in 't Hagenland !