vrijdag 26 februari 2010

June's Snuggle Blanket(foto's niet van mij natuurlijk, daar zowel June als het dekentje zich in Amerika bevinden, wel van haar mama Kati)


Herinner je je deze lapjes nog?

June1 en June2

June3 en June4

Zij reisden naar Engeland, alwaar ze door een andere creatieve dame toegevoegd werden aan het knuffeldekentje van enkele Knitherapy groepsleden. Er werd een zachte fleece tegengestikt, het dekentje werd verpakt en ging het vliegtuig op naar Amerika, alwaar het gisteren toekwam bij baby June en haar gezinnetje.


June is héél blij met haar knuffeldekentje dat met veel liefde en zachte wolletjes gebreid werd door enkele van haar mama's brei-vriendinnen!!!!!

Op deze foto draagt mijn Amerikaanse metekindje trouwens ook het Jip&Janneke hemdje dat ze van auntie Morgan kreeg een tijdje geleden... :-)


Heerlijk toch, hoe verenigde brei-krachten een baby en haar mama zo gelukkig kunnen maken! Baby June zal hopelijk nog lang genieten van haar eigenste speciale knuffeldekentje... met daarin 4 lapjes van haar Belgische meter... :-)

3 opmerkingen:

Isis zei

Prachtig !

Reporter 17 zei

........... levende wezens kunnen ook heel lief zijn voor elkaar............

Lizet zei

Geweldig, wat een ontzettend mooi gebaar om een dergelijk dekentje voor June te maken. Dat Jip en Janneke hemdje is ook schattig. :-)