dinsdag 11 mei 2010

Speeltuinen met diertjes = dubbel genieten!

(Nog wat verlate april-foto's, met mooier weer dan nu dus)

Een zondagmiddag, eerst een hapje eten in de Gabber, daarna spelen en relaxen...
Maar Sarah wil in de binnenspeeltuin en papa en mama beslissen dat dàt enkel is voor regenweer, dus probeert ze enkele reacties uit om dan omgekocht te worden met... :-)Zoals altijd is het daarna tijd om buiten de zwanen en geiten wat brood te geven van ons middagmaal binnen..."Mama, ik kan de baby voelen!" Onze kleine dierenvroedvrouw is elke keer in de wolken als het kleine-geitjes-tijd is...
En meneer de pauw, die wil ook weer indruk maken op mama, omdat hij ondertussen wel weet dat hij haar favoriet is!Een zaterdagnamiddag: ventje wil gaan vissen in de vijver van de Halve Maan in Diest - moeke, vake, Sarah en ik gaan mee omdat het zo'n mooi weer is.
Moeke en ik zitten op een bankje wat te rusten, en dan zie ik plots mijn dochter..."Sarah, wat doe jij daar nu???""Met mijn ogen dicht, en mijn kop in 't zand, geeft dat mooie kleurtjes binnenin!"
Ach, wie ben ik om dit gek te vinden? :-)))


Nog een vluggertje in de Gabber, met een stralend zonnetje in ons kielzog! Wat zullen wij dit plekje missen als de speeltuin effectief zal sluiten... :-(
Dus we genieten nog zoveel mogelijk, dicht bij huis!En die dochter van ons, dat is doodgewoon het mooiste meisje op de aardbol, dat kàn gewoon niet anders! :-)

7 opmerkingen:

Sokssawat zei

:o)

fijne blog!

mama'ritha zei

Jullie meisje is een heel mooi meisje. Prachtige foto's heb je van haar gemaakt!

duifje zei

Leuk zeg, die foto's van jullie prachtige dochter. Ze staat er mooi op. Ik hoop dat het weer snel weer zo wordt als toen i.p.v. deze herfstkou.

Reporter 17 zei

Prachtig : heel mooie reeks . Slechts niet alleen de mooiste dochter maar tevens een heel lenige acrobaat ! !

Tasja zei

Dat gaat precies goed eh, met je nieuwe speeltje.
Mooie reeks van een prachtig meisje. Vooral de Leffe is super :)

Isis zei

Gaan ze dat daar sluiten ? Pfff... Vlak bij ons huis is ook een klein speeltuintje, wel dat terrein wordt door de gemeente nu verkaveld om huizen op te zetten, alles moet weer wijken voor het geld, de bevolking heeft niet echt de tijd gekregen om te reageren. Hopelijk begint de afbraak van het speeltuintje pas als onze Hanna er te groot voor is. En idem voor Sarah !

An zei

Mooie foto's van een schoon kind met mooie rokjes. ;-)